Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

DB Schenker Logistics

Medan vi anpassar lösningen och tar hand om hela kedjan åt dig och ditt företag, från inleverans till sortering, lagring, orderplockning och leverans till återförsäljare och slutkunder, kan du ägna dig åt det viktigaste – att fokusera på din egen affär.

Dina behov, vår kunskap
För att erbjuda dig rätt logistiklösning krävs ingående kunskap om dina behov. Vi har under många år samarbetat med branschledande företag och byggt upp en unik kompetens. Baserat på vår kunskap har vi utvecklat integrerade koncept för branscher som Consumer/Retail-Fashion, Technology (servicelogistik), Automotive och Health Care. Vårt erbjudande omfattar lager- och distributionstjänster samt integrerade supply chain-lösningar.


Rätt kvalitet i alla led
Genom att verka i färre led kan vi ge dig lägsta totalkostnad för din logistik. Vi säkerställer rätt kvalitetsnivå för ditt företag. Men vi nöjer oss inte med det. Detta gäller självklart även dina kunder. Genom att kontinuerligt utbilda våra medarbetare, mäta nyckeltal i hela logistikkedjan samt analysera och verka för kontinuerlig utveckling av våra processer. 

Vi tar hand om din logistik och stärker din konkurrenskraft.

Publiceringsdatum: 2017/04/19

Till sidans start