Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Health Care

Avregleringen av Apoteksmarknaden i Sverige ställer allt högre krav på en fungerande logistik och hållbara transportlösningar.
DB Schenker kan här erbjuda allt från skräddarsydda transportlösningar för frakt och distribution av läkemedel och hälsovårdsprodukter till effektiva lösningar för tredjepartslogistik, speciellt anpassade för läkemedelshantering och varuförädling.

Inom DB-koncernen finns lång erfarenhet av logistiklösningar för ledande globala företag inom hälsovård och läkemedel. Även för den svenska marknaden erbjuder vi skräddarsydda logistik- och transportlösningar för läkemedel och hälsovårdsprodukter. Allt fler företag väljer att lägga ut sin lagerhantering för att kunna fokusera på sin egen kärnverksamhet. Genom att gå från en fast kostnad till en rörlig får företagen en lösning som är mer flexibel till en lägre kostnad.

GreenBuilding
Vårt nya GreenBuilding-certifierade lager i Stockholm är helt anpassat för effektiv lagerhantering med möjlighet till varuförädling. Här uppfylls de höga krav på säkerhet och kvalitet som ställs inom segmentet Health Care. 

Partihandelstillstånd
DB Schenker Logistics Stockholm (Arlandastad) har uppfyllt Läkemedelsverkets krav på partihandelstillstånd.


Lägsta totalkostnad och rätt kvalitet
Vi kan stå för logistikanläggningen och konsolideringen av ditt företags leveranser både till lägsta totalkostnad och rätt kvalitet. Som kund hos oss får du tillgång till vår kompetens i form av engagerad och kunnig personal samt avancerade IT-system med full spårbarhet.

Full spårbarhet
Många läkemedelstransporter kräver specialutrustade fordon och utbildade chaufförer. DB Schenker erbjuder skräddarsydda lösningar för frakt av läkemedel med tempererade transporter och chaufförer som utbildas efter varje kunds krav och behov. I samband med transporten är godset i säkert förvar, utan att utsättas för kyla, värme, fukt eller ljus. Kunden har full spårbarhet på allt gods och fullständig identifikation i alla led.

Marknad i förändring
Logistiken inom segmentet förändrar sig allt mer med fler och fler leveransadresser. Behovet av ett heltäckande transportnätverk blir en förutsättning för en fungerande logistik. Med DB Schenkers nätverk skickar du större sändningar och paket både till företag och privatpersoner med korta ledtider.

Publiceringsdatum: 2016/09/20

Till sidans start