Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Electronics

Med servicelogistik menar vi styrning, utförande och uppföljning av transport, lagring, hantering och reparation av reserv- och servicedelar på individnivå under hela dess livslängd. Här är nyckelorden tillgänglighet och leveransprecision.

Våra logistiktjänster används av företag med höga krav på tillgänglighet och leveransprecision. Vi nås dygnet runt och vi säkerställer att rätt reservdel är på rätt plats, i rätt tid och till lägsta totalkostnad.

Korta ledtider
Vi erbjuder lagring och distribution från strategiskt belägna logistikcenters, från 40 servicedepåer samt distribution till och från 250 drop points i Norden. Detta gör att vi kan ge kunder med kritiska produkter och därmed höga krav på service, ledtider på ner till två timmar i hela Norden. För att kunna ge snabbhet i transporten arbetar vi tillsammans med Nordens ledande flyg- och budtransportörer.

Specialiserade verkstäder
På strategiskt belägna plaster kan vi dessutom, via våra partners, erbjuda reparationstjänster från ett tiotal specialiserade elektronikverkstäder. Alla med hög teknisk kompetens och kvalitet.

Publiceringsdatum: 2014/04/15

Till sidans start