Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Consumer/Retail-Fashion

Branschen präglas av långa ledtider och korta säsonger vilka ställer stora krav på vår resursstyrning, flexibilitet och kapacitet.
Förutom våra standardprocesser - mottagning, lagring och distrubition - har vi även utvecklat specialanpassade tjänster för Consumer/Retail-fashion
.

Vi erbjuder våra kunder konsolidering av godset, exempelvis redan i Fjärran Östern. På så sätt bidrar vi gemensamt till en bättre miljö samtidigt som dina kostnader för inleveranserna hålls nere.
Vi utför även kvalitetskontroller och leverantörsavrop. Du har också full spårbarhet på godset från Fjärran Östern till Sverige.

Spara tid, plats och resurser
Genom att kontrollera kvalitet och prismärka godset redan hos oss sparar du tid, plats och resurser i butiksledet. Det ger dig också ökad exponeringsyta i butik. Vi kan exempelvis kontrollera kvaliteten på streckkoder och etiketter, färger och sömmar. Vi kan också medverka till att klara säsongsvariationer med resursstyrning i vår flexibla lösning.

Rätt avvägning mellan push och pull
En viktig aspekt inom detta segment är att hitta rätt avvägning mellan push och pull. Som ett stöd erbjuder vi mycket effektiva och flexibla crossdocking och plockprocesser. Genom DB Schenkerkoncernens globala nätverk kan vi erbjuda kompletta distributionslösningar.

Publiceringsdatum: 2014/04/15

Till sidans start