Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Automotive

Marknadens höga krav på kvalitet säkerställer vi genom att arbeta efter Lean Production och med modernt IT-stöd.

Vi tar hand om dina produkter hela vägen från tillverkare till leverans och fram till dina kunders produktionslinor. Vi erbjuder även värdeskapande tjänster exempelvis packning, märkning, produktkontroll, kanban, sekvensiering och montering. Den kundunika lösningen säkerställer att rätt produkt levereras i rätt tid och på rätt plats, med rätt kvalitet och i rätt sekvens.

Säkra leveranser för eftermarknaden
Vi erbjuder lager och distributionslösningar för eftermarknadsprodukter till bland annat serviceverkstäder. För att klara detta har vi designat effektiva lagerlayouter och hanteringsprocesser för allt från skrymmande produkter till minder reservdelar. Genom tillgång till DB Schenkers globala transportnätverk har vi konkurrenskraftiga distributionslösningar i form av dedikerade distributionsslingor, nattleveranser och expressleveranser för att effektivt kunna möta dina kunders behov. 

Publiceringsdatum: 2016/09/20

Till sidans start