Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

IT-stöd

Vi erbjuder ett kraftfullt WMS-system som är designat för tredjepartslogistikverksamhet. Systemet erbjuder flexibel och enkel integrering mot överordnade system. Som stöd kan vi även erbjuda lösningar för att bland annat göra olika typer av analyser, ta fram rapporter och göra prognoser för lagerstyrning via vår webbportal.

ClientPortal
Portalen ger våra kunder möjlighet att i realtid följa sina order, produkter samt transporter. Portalen har gränssnitt för att registrera order manuellt samt stöd för returhantering. Det finns även funktionalitet för olika typer av logistikanalys.

ReportPortal
Webbaserat gränssnitt för generering av rapporter. Rapporter utformas efter kundernas önskemål och genereras i realtid.

Meddelandehantering
Tjänster för att generera olika typer av meddelanden vid logistikhändelser. Vi skickar exempelvis ut e-post till leveransmottagare med orderinformation när gods lämnar lagret.

Inköpssystem
Vi kan ta hand om kundens inköp och avrop. Vi tillhandahåller en komplett tjänst med marknadens bästa systemstöd. Systemet erbjuder bland annat funktionalitet för prognosbaserad lagerstyrning och leverantörsintegration.

Transportadministration
Vi erbjuder komplett systemstöd för transportadministration, från utskrift av transportdokumentation till avancerade kostnadsanalyser och fakturauppföljning.

Publiceringsdatum: 2013/07/08

Till sidans start