Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Tull

Vi har stor erfarenhet av alla typer av tulltjänster. Det kan gälla allt från enkla förtullningar till omfattande anläggningsförtullningar, branschspecifika behov, licensansökningar.

Tack vare att vi arbetar i ett europeiskt nätverk och är etablerade i de flesta länder i Europa kan vi hjälpa dig i tullfrågor även utanför Sveriges gränser.

Förtullning
Genom DB Schenker Customs erbjuder vi den specialistkompetens som du behöver. På ett enkelt och professionellt sätt ser vi till att de varor som importeras eller exporteras blir korrekt deklarerade.

Som tillval till våra olika landtransporttjänster och våra sjö- och flygtjänster utför vi import- och exportdeklarationer. Du kan även välja import- och exportdeklarationer som en separat tjänst hos oss. Vi erbjuder även rådgivning, klassificering och tullagerverksamhet.

Intrastat
Vi sammanställer statistik över den handel som ditt företag bedriver med övriga EU-länder och överför det sedan till SCB för din räkning.


Fullmakt
Som ditt ombud utför vi förtullnings- och intrastatuppdrag. Allt du behöver göra är att fylla i en fullmakt och bifoga ett aktuellt registreringsbevis och skicka till:

DB Schenker Customs
Lilla Bommen 3, 411 04 Göteborg
Postadress 412 97 Göteborg


Ladda ner fullmaktsblanketten   
Ladda ner produktblad för tull


Publiceringsdatum: 2017/06/12

Till sidans start