Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Hjälp till att stötta Musikhjälpen

Musikhjälpen är Sveriges Radios insamling till förmån för behövande i humanitära katastrofer. I år står vi på DB Schenker för alla fraktkostnader när du säljer dina föremål för att stödja insamlingen.

Temat för årets insamling är Barn är inte till salu. Dygnet runt den 11-17 december kommer Sveriges Radio och SVT sända live för att tillsammans med Radiohjälpen samla in pengar in till behövande. 

Artister och kända personer kommer att besöka den provisoriska studion på torget i Umeå för att engagera sig och så många som möjligt att skänka pengar. Som en röd tråd i hela sändningen finns publikens låtönskningar som bidrar till insamlingen. 

Ett annat sätt att bidra till insamlingen är att sälja föremål via Musikhjälpens auktion på Tradera och skänka intäkten. Vi på DB Schenker kommer i år att stå för frakten för alla sålda föremål. Vår och Musikhjälpens förhoppning är att det kommer att locka fler att sälja sina föremål och bidra till att så mycket pengar som möjligt samlas in.

Förstora bildFarah Abadi, Kalle Zackari Wahlström och Molly Sandén Foto: Stina Stjernkvist/SVT, SVT

Musikhjälpen pågår den 11-17 december och leds i år av Farah Abadi, Molly Sandén och Kalle Zackari Wahlström. Förhoppningen är att slå förra årets insamlingsrekord på 49 miljoner kronor.

Sammanlagt har Musikhjälpen sedan starten 2008 samlat in nära 200 miljoner kronor.

Publiceringsdatum: 2017/12/06

Översikt

Till sidans start