Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Vi älskar logistik!

Från Japan i öst till Chile i sydväst och överallt däremellan. Vi på DB Schenker transporterar det mesta du kan tänka dig över hela världen. Från små kretskort till enorma fartygsdelar.

Med ett transportnätverk som täcker hela jordklotet har du som kund stora möjligheter att få ett komplett flöde i dina transporter, oavsett var du skickar det och med vad. Om det är med flyg, båt, lastbil eller tåg. Utöver själva transporten kan vi dessutom erbjuda fullständiga logistiklösningar som lagerhållning och en rad informationstjänster. Antingen i en del av transportkedjan eller hela vägen från leverantör till slutkund. Sa vi att vi älskar logistik?

För oss är samlastning med gods och paket lika självklart som att solen går upp på morgonen och ned på kvällen. Det var så allt började en gång i tiden när vår grundare Gottfried Schenker kom på idén att samla gods från avsändare och transportera ut det i samma sändning. På så sätt kunde logistiken effektiviseras med snabbare leveranser och bättre priser.

Vi på DB Schenker i Sverige är dotterbolag till tyska statligt ägda Deutsche Bahn, vi är sammanlagt 64.000 som arbetar på DB Schenker på över 2.000 strategiska platser i 130 länder. I Sverige är vi 3.500 personer fördelade på 25 distrikt.

Välkommen till DB Schenker!

Publiceringsdatum: 2017/08/02

Till sidans start