Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Frågor och svar

Jag vill skicka in en spontanansökan, hur gör jag det?
Gå in under ”Lediga tjänster”. Klicka på ”Intresseanmälan” till höger. Här hittar du de vanligaste yrkeskategorierna. Klicka på ”Ansök här” vid den yrkeskategori som passar dig! Lägg in dina uppgifter, bifoga ditt personliga brev och CV.

Jag har skickat in en spontanansökan. Hur länge finns den kvar hos er?
Alla spontanansökningar, intresseanmälningar och ansökningar till extrajobb finns kvar i tre månader. Om du fortfarande är intresserad av att jobba hos oss behöver du skicka in en ny ansökan.

Jag har sökt många tjänster hos er men får varje gång ett mejl som säger att tjänsten är tillsatt. Är det något fel på min ansökan och CV?
Det är väldigt många sökande till våra utlysta tjänster och troligtvis finns det sökande som har precis rätt bakgrund och erfarenhet som gått vidare i processen. Om du vill få mer information om varför du inte gått vidare kan du mejla eller ringa kontaktpersonen i annonsen. Det är olika personer för varje tjänst som gör urval och det är bara de som kan ge dig ett specifikt svar för varje tjänst.

Vem ser min ansökan?
Det är bara den eller de som står i annonsen som kan se ansökningarna till den specifika tjänsten. Oftast är det den rekryterande chefen och eventuellt en HR-Chef.

Jag har sökt jobb hos er och undrar om jag får komma på intervju?
Vi kontaktar de personer vi vill träffa för intervju. När tjänsten är tillsatt skickar vi ett meddelande till samtliga som sökt tjänsten.

Jag har sökt en tjänst hos er, ansökningstiden gick ut för en vecka sedan och jag har inte hört någonting. Nu vill jag prata med någon som kan tala om hur jag ligger till. Vem ska jag prata med?
Kontakta den person som står angiven i annonsen.

Sommarjobb
Vi arbetar inte aktivt med att rekrytera sommarjobbare. Ett tips är att göra en intresseanmälan istället! Gå in under ”Lediga tjänster”. Klicka på ”Intresseanmälan” till höger. Här hittar du de vanligaste yrkeskategorierna. Klicka på ”Ansök här” vid den yrkeskategori som passar dig. Här lägger du in dina uppgifter, bifogar ditt personliga brev och CV!

Extrajobb
Gör en intresseanmälan! Gå in under ”Lediga tjänster”. Klicka på ”Intresseanmälan” till höger. Här hittar du de vanligaste yrkeskategorierna! Klicka på ”Ansök här” vid den yrkeskategori som passar dig. Här lägger du in dina uppgifter, bifogar ditt personliga brev och CV.

Vikariat
Vikariat läggs ut på vår hemsida under ”Lediga tjänster”.

Publiceringsdatum: 2017/07/03

Till sidans start