Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Reservdelslogistik

Plock, packning och leverans jorden runt. Returhantering och verkstadskontroll. Vi kan reservdelslogistiken och kan lösa problemen du stöter på.


Vi är ett globalt företag med stark lokal närvaro. Det innebär dels att nästan alla i Sverige har nära till ett av våra ombud. Men också att vi både kan skicka en kritisk del till Singapore på 24 timmar och upprätta system för reservdelslogistik över hela världen.    

Vi har stor erfarenhet, framför allt när det gäller elektronik, telekom och fordonsindustri, men även inom många andra branscher.

Vår effektiva infrastruktur ger stor flexibilitet för olika kunders behov. Vår tredjepartslogistik erbjuder inte bara plock, pack och leverans, utan även tjänster som returhantering med verkstadskontroll och enklare reparationer. Du får dokumenterat hög kvalitet, trygghet och perfekt överblick över alla dina flöden. Och naturligtvis – bästa tänkbara leveransprecision.

Publiceringsdatum: 2017/07/25

Till sidans start