Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Detaljhandel

Alla butiker är unika, det vet vi. Därför tar vi alltid fram lösningar för just dig och dina behov.


Bra logistik för en handlare är tydligt och enkelt: produkten ska finnas på butikshyllan när slutkunden letar efter denDu behöver veta när du ska samla dina resurser för att ta hand om inkommande varor. Och den bästa tiden är förstås innan butiken är full av köpsugna kunder. Tur att det är så vi levererar – tidigt och i tid.

Vi anpassar oss efter din vardag. Att vi är ett globalt företag med stora resurser gör att vi kan erbjuda kompletta logistiklösningar hela vägen från dina leverantörer in i butiken, inklusive tredjepartslager och tjänster som ommärkning och kvalitetskontroll.

Det spelar ingen roll om dina partners finns i Bangladesh, Kina eller någon annanstans i världen - de har precis lika nära till oss som du har.

Det är faktiskt också vår storlek som gör att vi kan vara riktigt nära dig. Vi har 21 distriktskontor över hela landet och våra 1 600 ombud, där dina kunder bor, gör oss till en stark partner för din e-handelssatsning.

Publiceringsdatum: 2017/07/25

Till sidans start