Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Elektronik

Oavsett om dina produkter ska ut i detaljhandeln eller levereras till andra företag är logistiken en viktig ingrediens i ditt affärsupplägg. Det vet vi på DB Schenker efter över 100 år i branschen.

Att leveranserna ska rulla snabbt och effektivt är självklart, men det finns också annat som är viktigt för elektronikbranschen. Stöldsäkerhet och spårbarhet till exempel. 

Är du underleverantör av komponenter är du beroende av exakta leveranser och ett uppdaterat flöde av information om dina frakter.

Oavsett vilka dina behov är DB Schenker en bra partner. 

Vi är ett globalt företag med stora resurser. Vi arbetar med alla lastbärare och når i princip över hela världen i egen regi och kan tack vare det erbjuda full spårbarhet i hela fraktkedjan.

Men det betyder inte att din verksamhet måste vara global. Tvärtom, vi har stor erfarenhet av att arbeta med mindre och medelstora företag. Vi har etablerade och beprövade transportkoncept och en mängd standardlösningar vi kan förpacka i till det som passar dina behov. Och erbjudandet är brett. Vi ge dig tredjepartslogistik med alla kringtjänster och vårt nordiska erbjudande är självklart lika starkt som vårt globala.

Publiceringsdatum: 2017/07/25

Till sidans start