Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Om e-handel

Hemleverans på kvällen eller till jobbet på dagtid. Uthämtning hos ombudet i närbutiken eller direkt på godsterminalen. Som e-handlare är leveranserna en viktig del av ditt erbjudande.

Vi har marknadens bredaste utbud av leveransalternativ och ett rikstäckande nätverk av ombud och terminaler. Din kund har alltså lika nära till oss som du. Det gör oss till en stark e-handelspartner.

Enkelt uttryckt: vi kan göra ditt kunderbjudande starkare.

Vi vet att e-handelsföretag är olika. För vissa är det kärnan i affärsidén, för andra en mindre del av verksamheten. En del är stora, andra små. Kunderna kan vara privatpersoner eller företag. Vissa är nya på marknaden, andra veteraner. Vår erfarenhet, storlek och flexibilitet gör att vi har en logistiklösning för alla.

DB Schenker är ett globalt företag med ett brett erbjudande. Snabb frakt när det är bråttom eller långsammare när kostnadseffektivitet gäller.

Vi kan import och export och löser hemleverans även i utlandet. Du kan få tredjepartslager, klimatkompenserad frakt och mycket mer. 

Välkommen att kontakta oss för att höra vad vi kan erbjuda dig.

Publiceringsdatum: 2017/07/25

Till sidans start