Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Om DB Schenker Logistics

DB Schenker Logistics är koncernens specialistbolag inom tredjepartslogistik och erbjuder totala logistiklösningar.
Vi har ett av marknadens bredaste tjänsteutbud som fokuserar på dina specialla behov. Utifrån detta designar vi en innovativ och effektiv logistikllösning,

Unik bransch- och processkompetens
För att erbjuda rätt logistiklösning krävs ingående kunskap om kundens behov och logistikprocesser. Vi har under många år samarbetat med branschledande företag och byggt upp en unik kompetens. Baserat på denna kunskap har vi utvecklat integrerade koncept för branscher som Consumer/Retail-Fashion, Technology (servicelogistik), Automotive och Health Care. Vårt erbjudande omfattar lager- och distributionstjänster, integrerade supply chain-lösningar som exempelvis servicelogistik och integrerad global sourcing, samt produktionslogistik där även produktförädling ingår. Vi erbjuder både mångkundslager och dedikerade lösningar.

Lägsta totalkostnad och rätt kvalitet
Vår ambition är att alltid säkerställa lägsta totalkostnad för din logistik. Vi gör det genom att verka för färre led i logistikkedjan och genom att utnyttja vårt moderna IT-system för att tillhandahålla både hög processeffektivitet och hög flexibilitet. Vi säkerställer rätt kvalitetsnivå för ditt företag. Men vi nöjer oss inte med det. Detta gäller självklart även dina kunder. Vi gör det bland annat genom att kontinuerligt utbilda våra medarbetare, mäta nyckeltal i hela logistikkedjan samt analysera och verka för kontinuerlig utveckling av våra processer. Rätt kvalitet genomsyrar allt vi gör.

Vi driver logistikprocessen
Rätt servicenivå och lägsta totalkostnad idag, är inte tillräckligt imorgon. Vårt utvecklingsteam, med specialistkompetens inom projektledning, IT och processutveckling, arbetar löpande med att driva logistikprocessen vidare. Vi sätter gemensamma mål, arbetar fram handlingsplanersamt följer upp att vi hela tiden blir bättre för att stärka din konkurrenskraft.

Publiceringsdatum: 2016/10/25

Till sidans start