Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

DB Schenker Customs

DB Schenker har stor erfarenhet av alla typer av tulltjänster. Det kan gälla allt från enkla förtullningar till omfattande anläggningsförtullningar, branschspecifika behov, licensansökningar med mera.

Eftersom vi arbetar i ett europeiskt nätverk och är etablerade i de flesta länder i Europa kan vi hjälpa dig i tullfrågor även utanför Sveriges gränser.

Förtullning
Genom DB Schenker Customs erbjuder vi den specialistkompetens som du behöver. På ett enkelt och för dig bekvämt sätt ser DB Schenker Customs till att de varor som importeras eller exporteras blir korrekt deklarerade.

Som tillval till våra Landtransporttjänster: DB SCHENKERparcel, -system, -direct, -coldsped och -concepts samt våra Air & Ocean-transporttjänster DB SCHENKERocean, -sky, och –skybridge utför vi import- och exportdeklarationer.
Du kan även välja import- och exportdeklarationer som en separat tjänst hos oss. Vi erbjuder även rådgivning, klassificering och tullagerverksamhet.

Intrastat
Statistik över den handel som ditt företag bedriver med övriga EU-länder sammanställer vi och överför elektroniskt till SCB för din räkning.

Fullmakt
Som ditt ombud utför vi förekommande förtullnings- och intrastatuppdrag. Allt du behöver göra är att fylla i en fullmakt och bifoga ett aktuellt registreringsbevis och skicka till:

DB Schenker Customs
Lilla Bommen 3, 411 04 Göteborg
Postadress 412 97 Göteborg

Fullmaktsblanketten finns som pdf om du klickar längre ner på den här sidan.
För mer information om vårt arbete med tullfrågor, se kontakt till höger. 


Klicka här för att ladda ner fullmaktsblanketten

(PDF | 0,02 MB)
PDF Ladda ner

Klicka här för att komma till Produktblad Tull

(PDF | 0,98 MB)
PDF Ladda ner

Publiceringsdatum: 2016/12/06

Till sidans start