Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Viktiga datum inför jul och nyår

Jul- och nyårshelgerna påverkar våra transporter och leveranstider. Här kommer en överblick av vilka datum som gäller för leverans före jul. För exakt information se vår turlista.

Tänk också på att informera din mottagare så att det finns på plats och kan ta emot leveransen under dagen. Alla kommer tyvärr inte kunna få besök på förmiddagen. 

Skicka enkelt

Gods och paket ska vara DB SCHENKER tillhanda senast  den 18 december. För paket till utlandet gäller den 15 december. För ombudspaket gäller att de är inlämnade på ombud senast denna dag.

Inrikes gods och paket

För inrikes gods och paket gäller att det skall vara inhämtat till DB SCHENKER senast den 20 december för endagars trafik. För tvådagars trafik gäller den 19 december. Om din mottagare har stängt fredagen innan julafton böra man skicka sin leverans en dag tidigare

Landtransporter till Europa

Nedan är en indikation på vilka inhämtningsdatum som gäller för leverans före jul. Tiderna baseras på trafik från huvudstad till huvudstad enligt DB SCHENKERsystem premium.

Vecka 52 och 01 har vi reducerad turlista och kapacitet. Normal turlista gäller åter från 8:e januari 2018. Vänligen se vår turlista för exakta tider.

11 december
Albanien

12 december
Vitryssland

13 december
Grekland och Turkiet

14 december
Kosovo, Moldavien, Montenegro, Ryssland, Serbien och Ukraina

15 december
Bosnien-Hercegovina och Irland

18 december
Bulgarien, Italien, Makedonien, Portugal, Rumänien, Spanien och Storbritannien

19 december
Estland, Finland (samt Åland), Kroatien, Lettland, Litauen, Polen, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Ungern och Österrike

20 december
Belgien, Danmark, Frankrike, Holland, Luxemburg, Norge och Tyskland.

Publiceringsdatum: 2017/11/29

Översikt

Till sidans start