Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .
Chaufför på terminal, Schenker AG

Att vara anställd på Schenker Åkeri AB öppnar många nya dörrar

Schenker Åkeri AB erbjuder en trygg anställning i ett stort och resursstarkt företag. Våra anställda har möjlighet att kombinera arbetet som chaufför med ett socialt liv.

Vi erbjuder bra utvecklingsmöjligheter samt möjlighet att jobba på många orter i Sverige. Vi har en positiv inställning i jämställdhetsfrågor och följer självklart gällande kollektivavtal.

Våra anställda har tillgång till Schenker Personalstiftelses utbud av semesterbostäder. Dessutom erbjuder vi alla anställda ett motionsbidrag då vi anser att motion är en viktig del i god hälsa.

Våra medarbetare ska vara stolta över sitt yrkesval som chaufför, uppskatta stabilitet, trygghet, ordning och reda samt sätta värde på och se fördelen med att följa lagar och avtal.

Anställda hos Schenker Åkeri AB ska uppskatta att ha arbetskamrater och ett socialt nätverk samt att jobba på en jämställd arbetsplats. Det är även viktigt att ställa upp på Schenker Åkeri AB:s värdegrund.

Vi tror att man måste vara intresserad av att arbeta med ny teknik och kundanpassade lösningar.