Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

eSchenker - DB Schenkers digitala verktyg

Med DB Schenkers digitala verktyg eSchenker får ert företag tillgång till all information ni behöver för att så effektivt som möjligt hantera er logistik.

Oavsett transportsätt eller affärsområde ger eSchenker överblick hela vägen från planeringsarbete och genomförande till uppföljning. Med all information bekvämt samlad på ett ställe.

Mängder av smarta tjänster

Med eSchenker har ert företag inblick i logistikprocessen dygnet runt. Ni kan se turlistor, spåra sändningar, boka och jämföra priser för olika transporttjänster. Dessutom får ni tillgång till kopior på fakturor, debiterings- och pallsaldobesked för alla transporter. Statistik som ger en total bild över era transportkostnader och förenklar analys- och uppföljningsarbetet.

Gör transporten mer miljövänlig

eSchenker erbjuder ett verktyg för att uppnå minsta möjliga miljöpåverkan för era transporter. Med hjälp av en emissionskalkyl får ni enkelt reda på utsläppen för respektive transportslag. Det ger ett utmärkt underlag för att aktivt arbeta för så miljövänliga transporter som möjligt.

Spara tid och reducera kostnader

eSchenker förenklar er logistikhantering och hjälper till att spara tid och reducera kostnader för ert företag. Tjänsten ger insyn och kontroll över logistikprocessen på ett enkelt sätt.

– Vi använder eSchenker varje dag för att boka transporter och söka kvittenser. Det är en väldigt bra och snabb service istället för att gå via kundtjänst. Det gör att vi kan planera mycket lättare. Vi skickar i snitt ut 45 fulla transporter i veckan. Då är det väldigt bra att kunna ha full översikt via eSchenker. 

                         Ulrika Ernvid, Emballator Ulricehamns Bleck AB

Hög tillgänglighet

eSchenker är gratis för alla våra företagskunder. Ni bestämmer själva på företaget hur många som ska ha tillgång till tjänsterna. Ni kan även låta kunder ta del av hela eller delar av informationen. Behöver du hjälp med en specifik tjänst finns en hjälpmanual eller kundtjänst att ringa.

Gå till eSchenker

Publiceringsdatum: 2017/04/21

Till sidans start