Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Vilka är vi?

Vi transporterar nästan allt man kan tänka sig över stora och små delar av världen, vilket gör att vi och våra kunder ofta har en relation till såväl lokala som globala händelser.

Med ett transportnätverk som täcker hela världen har du som kund stora möjligheter att få ett komplett flöde i dina land, sjö och flygtransporter samt andra tjänster som vi kan erbjuda dig. Vi erbjuder kompletta logistiklösningar hela vägen från dina leverantörer till din slutkund. Efter dina behov hjälper vi dig att hitta den bästa logistiklösningen. Oavsett om du vill ha hjälp med en del av detta eller hela kedjan.

För oss är samlastning med gods och paket lika självklart som att källsortera. Vi kallar det kollektivtrafik för gods. Det var så allt började en gång i tiden när vår grundare Gottfried Schenker kom på idén att samla gods från olika avsändare och köra till olika länder.

Vi på DB Schenker i Sverige är dotterbolag till statliga Deutsche Bahn, tack vare det är vi 64 000 som arbetar på DB Schenker på 2000 strategiska platser i 130 länder.


Vi har kunder inom branscher som läkemedel, tillverkningsindustri, elektronik, pappers- och massaindustri, livsmedel, kemisk industri, fordonsindustri, detaljhandel och e-handel.Publiceringsdatum: 2017/05/09

Till sidans start