Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Hur kan du dra nytta av att vi är en global aktör och ledande leverantör?

Vi transporterar nästan allt man kan tänka sig över stora och små delar av världen, vilket gör att vi och våra kunder ofta har en relation till såväl lokala som globala händelser.

Med ett transportnätverk som täcker hela världen har du som kund stora möjligheter att få ett komplett flöde i dina land, sjö och flygtransporter och andra tjänster som vi kan erbjuda dig. Vi erbjuder kompletta logistiklösningar hela vägen från dina leverantörer till din slutkund. Efter dina behov hjälper vi dig att hitta den bästa logistiklösningen. Oavsett om du vill ha hjälp med en del av detta eller hela kedjan.

För oss är samlastning för gods och paket lika självklart som att källsortera. Din sändning samlastas med produkter från olika avsändare. Vi kallar det kollektivtrafik för gods. Vår grundare Gottfried Schenker la den grunden till oss för över hundra år sedan.

Vi på DB Schenker i Sverige är dotterbolag till statliga Deutsche Bahn, tack vare det är vi 64 000 som arbetar på DB Schenker på 2000 strategiska platser i 130 länder.


Vi har kunder inom branscher som läkemedel, tillverkningsindustri, elektronik, pappers- och massaindustri, livsmedel, kemisk industri, fordonsindustri, detaljhandel och e-handel.Publiceringsdatum: 2017/04/13

Till sidans start