Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

En global koncern under stark tillväxt

Schenker startades för 100 år sedan av Gottfried Schenker i Wien. Han insåg tidigt vitsen med kollektivtrafik för gods genom att samlasta produkter från olika avsändare. Det är fortfarande grunden för vår verksamhet.

Idag är DB Schenker en global koncern under stark tillväxt, en av världens största leverantörer av integrerade logistiktjänster.
Vi driver och formar framtidens transportnätverk med såväl landtransporter som flygtransporter, sjötransporter och lagringskoncept. Det innebär transporter för hela värdekedjan samtidigt som våra kunder kan förvänta sig innovativa och kostnadseffektiva logistiklösningar från samma källa.

Våra kunder finns inom branscher som healthcare, tillverkningsindustri, reservdelslogistik, pappers- och massaindustri, livsmedel, kemisk industri, fordonsindustri, fashion & retail samt e-handel.

Vi eftersträvar alltid att leverera professionell kompetens och tjänster som verkligen fokuserar på kundens individuella krav. Till marknadens förfogande står drygt 64 000 medarbetare på 2 000 platser i 130 länder. De ser till att hålla vad vi lovar.

Publiceringsdatum: 2015/08/10

Till sidans start