Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Tillverkningsindustri

Tillverkningsindustri är ett otroligt brett område. Men oavsett om det du tillverkar får plats i en liten kartong eller kräver en egen järnvägsvagn har du egentligen samma grundläggande behov när det gäller logistik:

Transporterna måste flyta, pålitligt och med hög precision, både in till dig och ut från dig. Logistiska missar ger produktionsavbrott och/eller missnöjda kunder och du har inte råd med någotdera. Dessutom: i dagens globaliserade värld är behovet av en partner med lång räckvidd mer regel än undantag.

Allt detta gör DB Schenker till ett bra val. 

Vi arbetar med alla former av lastbärare – bilar, tåg, fartyg och flyg – och når i princip hela världen med i egen regi. Detta gör att vi har full kontroll på hela transportkedjan och helt kan fokusera på att fördomsfritt skapa den transportlösning som bäst svarar emot dina specifika behov. Och vi är alltid nära både dig och dina kunder. I Sverige finns vi på ett 30-tal orter, i världen har vi ungefär 2 000 kontor i 130 länder.

Stommen i vår verksamhet är de strukturer och processer vi skapar åt kunder som kräver skräddarsydda lösningar och egna kanaler för stora volymer gods. Det är detta som gör oss till en intressant partner även för dig som har en mindre verksamhet.  

Publiceringsdatum: 2014/03/07

Till sidans start