Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Reservdelslogistik

Inom reservdelslogistik betyder precision allt. Mycket av det du lovar dina kunder måste någon annan hålla åt dig.


Teknikern ska ha delarna i handen på utsatt tid och plats och du måste kunna lita obetingat på dina partners. Samtidigt är reservdelshanteringen antagligen inte din kärnverksamhet, utan något du gärna slipper lägga tid och kraft på. Vilket kan göra tredjepartslogistik och effektiv hantering av returer intressant för dig.

DB Schenker kan hjälpa dig med allt detta. 

Vi är ett globalt företag med stark lokal närvaro. Det innebär dels att nästan alla i Sverige har nära till ett av våra ombud. Men också att vi både kan skicka en kritisk del till Singapore på 24 timmar och upprätta system för reservdelslogistik över hela världen.    

Vi har stor erfarenhet, framför allt när det gäller elektronik, telekom och fordonsindustri, men även inom många andra branscher.

Vår effektiva infrastruktur ger stor flexibilitet för olika kunders behov. Vår tredjepartslogistik erbjuder inte bara plock, pack och leverans, utan även tjänster som returhantering med verkstadskontroll och enklare reparationer. Du får dokumenterat hög kvalitet, trygghet och perfekt överblick över alla dina flöden. Och naturligtvis – bästa tänkbara leveransprecision.

Publiceringsdatum: 2017/02/21

Till sidans start