Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Pappers- och massaindustri

Den svenska pappers- och massaindustrin är viktig. Inte bara för dig som är verksam inom den, utan för hela Sverige.

Det är en av våra centrala exportindustrier, har stor ekonomisk betydelse och sysselsätter många människor, både här och utomlands. Därför behöver du en logistikpartner som kan svara upp mot samma stränga krav du själv arbetar under. Som kan hålla dina flöden igång utan avbrott och över hela världen. En partner med bredd, muskler, förståelse för och erfarenhet av din bransch.

En partner som DB Schenker.

Vi är ett globalt företag med stora resurser. Vi använder alla typer av lastbärare och ansvarar med egen personal hela vägen, över hela världen. Dina frakter är tunga, skrymmande och kostnadskänsliga och kan ställa speciella krav när det gäller tillexempel hygien och fuktkontroll. Och flödena får aldrig stanna. Kontinuitet är allt. Allt detta är krav som vi är vana vid att leva upp till.

DB Schenkers kompetens inom logistik för pappers- och massaindustri är väl dokumenterad. En viktig ingrediens i den kompetensen är erfarenhet, inte minst buren av medarbetare med egen erfarenhet från pappers- och massaindustri. Vilket är en del av det värde vi kan tillföra din affär.

Publiceringsdatum: 2017/02/20

Till sidans start