Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Livsmedelsbranschen

I grund och botten handlar logistik om enkla saker. Som rätt sak på rätt plats vid rätt tid. Men just för dig som är i livsmedelsbranschen är det mer komplicerat än så.

Det handlar om oklanderlig hygien från råvara till slutkonsument. Obrutna temperaturkedjor för kyl- och frysvaror. Spårbarhet och dokumentation. Självklarheter som alltid måste fungera. Med logistiken i riktigt kompetenta händer får du ett mervärde. Vardagen blir enklare och du får mer tid för det som är viktigt: att driva er verksamhet och göra bra affärer.

Det är därför DB Schenker är ett bra val.

Vi är ett globalt företag med omfattande nätverk och lång erfarenhet. Vi arbetar med många av de största svenska livsmedelsföretagen och vi är dokumenterat duktiga på unika lösningar på storskaliga och komplexa logistikproblem.

Men det gör oss också intressanta för dig med mindre omaffande behov. De nätverk och resurser vi skapar åt våra storkunder hjälper oss vara en effektiv partner även åt mindre aktörer.

All vår personal är HACCP-utbildade och har en hög servicenivå. Vi har djup branschkunskap och arbetar aktivt för en minimerad miljöpåverkan. Allt för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för dig som kund.

Publiceringsdatum: 2017/02/21

Till sidans start