Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Livsmedelsbranschen

I grund och botten handlar logistik om enkla saker. Som rätt sak på rätt plats vid rätt tid. Men just för dig som är i livsmedelsbranschen är det mer komplicerat än så.

Vi talar om oklanderlig hygien från råvara till slutkonsument. Obrutna temperaturkedjor om det handlar om kyl- och frysvaror. Spårbarhet och dokumentation. Självklarheter som alltid måste fungera. Men med logistiken i riktigt kompetenta händer får du ett mervärde. Vardagen blir enklare och ni får mer tid för det som är viktigt: att driva er verksamhet och göra bra affärer.

Det är där DB Schenker kommer in. 

Vi är ett globalt företag med omfattande nätverk och lång erfarenhet. Vi arbetar med många av de största svenska livsmedelsföretagen, och vi är dokumenterat duktiga på unika lösningar på storskaliga och komplexa logistikproblem.
Men det gör oss också intressanta för dig med mer blygsamma behov.
De nätverk och resurser vi skapar åt våra storkunder hjälper oss vara en effektiv partner även åt mindre kunder. All vår personal är HACCP-utbildade, och hög servicenivå, djup branschkunskap och aktivt arbete för minimerad miljöpåverkan ingår alltid vårt erbjudande.

Publiceringsdatum: 2016/05/17

Till sidans start