Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Konsumentprodukter

För dig som arbetar med konsumentprodukter finns det egentligen bara ett enda enkelt och mycket grundläggande kriterium för bra logistik: att produkten finns på butikshyllan när slutkunden letar efter den.

Det är av central betydelse för stora företag och kanske ännu mer avgörande för den som är en lite mindre aktör. Men vägen dit är komplex och alla steg är lika viktiga, från leveranser från partners utomlands, via effektiv lagerhållning till tidig, punktlig och prydlig leverans ut i butik.

Det är därför du behöver en logistikpartner som DB Schenker.

Vi är ett stort, globalt företag med stark lokal närvaro, både i Sverige och ute i världen. Vi är nära både dig, dina kunder och dina leverantörer. Vi arbetar med alla lastbärare och når överallt i vårt eget nätverk med egen kvalitetskontroll, spårbarhet och säkerhet. Vilket är en stor trygghet för dig som kund.

Vi har stor erfarenhet av att arbeta med stora företag och med globala logistikbehov med stora krav på strategiskt tänkande, nära partnerskap och effektiva processer.

Det bidrar också till att vi har mycket att erbjuda även mindre aktörer, tack vare utbyggda nätverk och beprövade processer.

Publiceringsdatum: 2017/02/21

Till sidans start