Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Kemisk industri

Den kemiska industrin arbetar under alldeles speciella krav och betingelser. Få branscher är så hårt reglerade av lagar och regler när det gäller säkerhet och miljöhänsyn.

Kraven täcker hela skalan från bulktransporter till konsumentprodukter redo för butikshyllan och påverkar i allra högsta grad dina behov när det gäller logistik. Därför behöver du en partner som förstår branschen och har dokumenterad kompetens och erfarenhet av kemilogistik.

Det är därför DB Schenker är ett bra val. 

DB Schenker verkar över hela världen. Våra ca 2000 kontor gör att vi är nära dina kunder, oavsett var de finns. Vår ägare är Deutsche Bahn, och vi är störst på tågtransporter i Europa. Men vi arbetar med alla transportsätt, därför kan vi alltid erbjuda den lösning som bäst uppfyller dina och lastens speciella krav.

Vi har den specialutrustning din verksamhet kräver och bedriver ett ständigt utvecklingsarbete för att bidra till att du kan leva upp till dina egna och dina kunders miljökrav.
Och vi kan hjälpa även dig med lite mer blygsamma logistiskbehov. Våra stora kunder skapar strukturerna, men hos oss står alla kunder i centrum. Och alla har något att vinna på att samarbeta med oss.

Publiceringsdatum: 2014/02/04

Till sidans start