Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Läkemedel

Du som arbetar med läkemedel lever med hårda lag- och regelkrav. För oss som logistikpartner är det en omständighet vi gärna hjälper dig att lösa.


GDP-reglerna är krävande på europeisk nivå och Läkemedelsverkets föreskrifter sätter tydliga ramar för verksamheter i Sverige.

Det är därför du behöver en transport- och logistikpartner med ett riktigt starkt erbjudande. Vilket vi på DB Schenker har. Faktum är att det är unikt på flera sätt. 

Samtliga våra egna och våra partners medarbetare i Sverige har GDP-utbildning. Totalt cirka tiotusen personer på alla nivåer i vår transportlösning. Lika unik är vår temperaturmätning i realtid på sändningsnivå, genom alla transportsteg. Resultatet blir oöverträffad trygghet, för dig som kund och för dina kunder.

Många stora läkemedelsaktörer har redan valt oss som partner. Vi har dagliga leveranser till 1 350 apotek över hela Sverige. Vi servar också vårdinrättningar i hela landet och driver också tredjepartlager för vissa kunder.

Det skapar strukturer och processer som du kan dra nytta av även om dina logistikbehov är mindre omfattande.

Publiceringsdatum: 2017/02/21

Till sidans start