Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Läkemedel

Du som jobbar med läkemedel lever med unikt hårda lag- och regelkrav. Självklart! Det är trots allt människors liv och hälsa som ligger i vågskålen.


GDP-reglerna är krävande på europeisk nivå och Läkemedelsverkets föreskrifter gör det knappast enklare för dig som är verksam i Sverige.

Det är därför du behöver en transport- och logistikpartner med ett riktigt starkt erbjudande. Vilket vi på DB Schenker har. Faktum är att det är unikt på flera sätt. 

Samtliga våra och våra partners medarbetare i Sverige har GDP-utbildning. Totalt cirka tiotusen personer på alla nivåer i vår transportlösning. En unik försäkring som våra konkurrenter inte kan matcha. Lika unik är vår temperaturmätning i realtid på sändningsnivå, genom alla transportsteg. Resultatet blir oöverträffad trygghet, för dig som kund och för dina kunder.

Många stora läkemedelsaktörer har redan valt oss som partner. Vi har dagliga leveranser till 1 350 apotek över hela Sverige. Vi servar också vårdinrättningar i hela landet och driver också tredjepartlager för vissa kunder. Detta skapar strukturer och processer som du kan dra nytta av även om dina logistikbehov är mindre omfattande.
Och DB Schenker finns över hela världen, vilket innebär att vi kan hantera export med samma trygghet som våra transporter inom landet.

Publiceringsdatum: 2014/11/28

Till sidans start