Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Fordonsindustri

Produktionen får aldrig stanna. Så kan man kanske enklast sammanfatta vad som är viktigt när det gäller logistik för fordonsindustrin.


Oavsett var i tillverkningskedjan ditt företag arbetar behöver du korta ledtider och pålitliga leveranser i jämn takt. Tider måste hållas perfekt, vare sig det gäller små detaljer eller stora, kompletta system.  

Hög leveranskvalitet, alltså. Allt annat skapar stora problem i nästa led. Problem som oundvikligen vänder tillbaka och blir dina.

Det är därför DB Schenker är en bra partner. 

Vi är ett globalt företag med brett erbjudande och stora resurser. Det gör att vi har effektiva lösningar för hela skalan av fordonsindustrins aktörer. Våra nätverk täcker hela landet och bildar ett effektivt logistiknät för gods. Vilket gör att du som kund aldrig har långt till någon av våra terminaler.

Vi transporterar i bil, på järnväg, via flyg och sjövägen. Vi erbjuder lagerhantering med kringtjänster och vi har stor erfarenhet av sekvensleveranser och montering lokalt.

För många större kunder tar vi fram anpassade lösningar, med till exempel egen kundtjänst med specialkompetens och direktkontakt med kundens egna system. Detta har gjort att vi byggt upp lång erfarenhet, djup kompetens och ett arbetssätt som stärker vårt erbjudande också åt mindre kunder.

Publiceringsdatum: 2017/02/21

Till sidans start