Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Detaljhandel

Vi på DB Schenker vet att det är skillnad mellan att leverera till ett lager och direkt till butik. Och är det din butik vet du exakt varför.Du som handlare måste veta när du ska samla dina resurser för att ta hand om inkommande varor. Och den bästa tiden är förstås innan butiken är full av köpsugna kunder. Och det är mycket riktigt så vi levererar – tidigt och i tid.

Vi anpassar oss till din vardag, inte tvärtom. Butiksvänlig logistik, helt enkelt.

Men alla butiker är unika. Därför tar vi fram speciella lösningar för dig efter dina behov.

Vi analyserar dina behov som underlag för vårt kundanpassade arbete. När arbetet är igång når du oss enkelt via dedikerad personal via telefon eller e-post, för information och support.

DB Schenker är ett globalt företag med stora resurser. Vi erbjuder kompletta logistiklösningar hela vägen från dina leverantörer ända in i butiken, inklusive tredjepartslager och tjänster som ommärkning och kvalitetskontroll. Och om dina partners finns i Bangladesh, Kina eller någon annanstans i världen har de precis lika nära till oss som du.

Men det är faktiskt också vår storlek som gör att vi kan vara riktigt nära dig. Vi har 21 distriktskontor över hela landet. Och våra ca 1 600 ombud där dina kunder bor gör oss till en stark partner för din e-handelssatsning.

Publiceringsdatum: 2017/02/21

Till sidans start