Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Elektronik

Elektronik är en självklar beståndsdel av vår vardag. Den finns överallt och vi tänker sällan på den. Men det är annat för dig som arbetar i branschen.

Oavsett om dina produkter ska ut i detaljhandel eller levereras till andra företag är logistiken en viktig ingrediens i ditt affärsupplägg. Marknaden är globaliserad och antagligen behöver du frakta både in till ditt företag och ut i världen.

Att leveranserna ska rulla snabbt och precist är självklart, men det finns också annat som är viktigt. Stöldsäkerhet och spårbarhet i hela kedjan är affärskritiska faktorer inom konsumentelektronik. Och som underleverantör av komponenter är du beroende av exakta leveranser och ett uppdaterat flöde av information om dina frakter.

Oavsett vilka dina behov är DB Schenker en bra partner.

Vi är ett globalt företag med stora resurser. Vi arbetar med alla lastbärare och når i princip över hela världen i egen regi, och kan tack vare det erbjuda total spårbarhet i hela fraktkedjan.

Men det betyder inte att din verksamhet måste vara global för det. Tvärtom, vi har stor erfarenhet av att arbeta med mindre och medelstora företag. Vi har etablerade och beprövade transportkoncept och en mängd standardlösningar vi kan förpacka i till det som passar dina behov. Och erbjudandet är brett. Vi ge dig tredjepartslogistik med alla kringtjänster och vårt nordiska erbjudande är självklart lika starkt som vårt globala.

Publiceringsdatum: 2017/02/21

Till sidans start