Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag accepterar
. .

Om e-handel

Du som arbetar med e-handel vet att logistik inte bara handlar om vad ditt företag behöver. Det är minst lika viktigt vad dina kunder vill ha. Leveranserna är trots allt en central del av ditt kundlöfte.

Nyckelordet är flexibilitet. Hemleverans på kvällen, eller till jobbet på dagtid. Vissa vill hämta ut hos ombudet i närbutiken. Andra åker helst direkt till godsterminalen.

Vi har marknadens bredaste utbud av leveransalternativ och ett rikstäckande nätverk av ombud och terminaler. Din kund har alltså lika nära till oss som du. Det gör oss till en stark e-handelspartner.

Enkelt uttryckt: vi kan göra ditt kunderbjudande starkare.

Vi vet också att e-handelsföretag är olika. För vissa är det kärnan i affärsidén, för andra en mindre del av verksamheten. En del är stora, andra små. Kunderna kan vara privatpersoner eller företag. Vissa är nya på marknaden, andra veteraner. Vår erfarenhet, storlek och flexibilitet gör att vi har en logistiklösning för alla.

DB Schenker är ett globalt företag med ett brett erbjudande. Snabb frakt när det är bråttom eller långsammare när kostnadseffektivitet gäller. Vi kan import och export och löser hemleverans även i utlandet. Du kan få tredjepartslager, klimatkompenserad frakt och mycket mer. Kvaliteten är hög och vi är här för att stanna.

Publiceringsdatum: 2016/01/28

Till sidans start